Çatı Tamiri Firması, Fabrikalarda Çatı Tamiri

  • Home
  • Blog
  • Çatı Tamiri Firması, Fabrikalarda Çatı Tamiri

Çatı Tamiri

Çatı bakımı her yılda bir yaptırılması gerekmektedir. Eğer bina için çatı tamiri yapılacak ise tüm bina sakinlerinin arzusu ve imzası ile yapılmalı ve maddi giderleri bina sakinleri ile paylaşılmalıdır. Aynı zamanda soğuk havalara ve yaz aylarında ise yüksek ısıya maruz kalan çatılar için en güvenli bakım zamanı ilkbahardır.Ülkemizde en çok tercih edilen de ilkbahar ayıdır. Herhangi bir felaket veya kazaya maruz kalmamak için de onarımları ve bakımları aksatmamak gerekir.

Çatı Tamiri Firması

Ek olarak, çatı tamiri ve bakımı için kullanılan her ne kadar kaliteli olursa olsun bir ömrü vardır. Öncelikle çatı ustaları bakımı zamanı gelmiş çatıyı titizlik ve ayrıntılı biçimde incelemelidir. Herhangi bir su sızıntısı veya çatı tabakasında bir incelme varsa bu tespit edilmeli ve sızıntının rutubete sebep olması önlenmelidir. Fakat eğer çatının belli noktalarında birden çok sızıntı varsa çatı tamamen değiştirilmeli ve gereken güvenlik önlemleri alınmalıdır. Çatının belli noktalarında sızıntıların olması çatının süresinin dolmuş olduğunu gösterir. Çatının alt kısmında kiremitlerdeki yalıtım örtüsü mutlaka kontrol edilip ona göre onarım yapılmalıdır. Ayrıca çatıdaki hasarlı kiremitleri de atlamamak gerekir.

Çatı taşıyıcı elemanları da kontrol edip zarar görmüş parçalar onarılmalı, onarılamayacak parçalar ise mutlaka uygunu ile değiştirilmeli ve doğru yere dikkatlice yerleştirilmelidir. Çatı bakımında dikkat edilmesi gereken hususlar Çatı bakımında, çatı ustası ve yardımcıları mutlaka önceden göz gezdirdikleri çatıda uygulayacakları metotla ilgili bir plan yapmalı ve ona göre organize olup hem güvenli bir şekilde hem de binanın yapısını bozmayacak şekilde hareket etmeleri şarttır.

çatı izolasyon

çatı izolasyon

Çatı tamiri fiyatı

Çatı tamiratları için fiyatlar havanın durumuna, mevsime, çalışılan firmaya ve ustalara göre değişiklik göstermektedir fakat genel olarak 50,00 TL gibi fiyatlardan başlamaktadır. Fakat unutulmamalıdır ki her büyük problem veya daha büyük sızıntı da fiyatı artırabilir ve değişiklik gösterebilir. Son olarak, unutulmamalıdır ki çatı tamiri veya çatı bakımı gerektiren bina sakinleri veya yapının sahibi hasarlı çatının onarımını ertelememeli ve daha büyük problemler yaşamamak için bu tadilatı kışa ertelememeleri gerekir.

İzolasyon Çatı & Su Yalıtım Sistemleri

Profesyonel Çatı Tamiratı Hizmetleri | Çatı Tamiri Uzmanı

https://www.catitamirati.com/izolasyon/

Comments are closed